Waar de ene deur dicht gaat…..

Aan de ene kant blijf ik me erover verbazen, maar aan de andere kant weet ik gewoon dat altijd alles weer op zijn pootjes terechtkomt. Zo gaat het tenslotte al 15 jaar, zo lang als ik mijn eigen zaak heb.

duurzame inzetbaarheid


Waar ik begin vorige week nog enigszins zenuwachtig was omdat mijn doorlopende opdracht bij de kunstbloemenfabrikant bijna afloopt en ik nog niks anders had, zit ik inmiddels alweer aardig vol.
Zo kreeg ik vlak voor het weekend al de bevestiging om maandelijks een tweetal stevige blogs over duurzame inzetbaarheid te schrijven. Een onwijs leuke opdracht omdat ik hierbij mijn kennis over de psyche van de mens, gezondheid en duurzaamheid uitstekend kan combineren.
Vanochtend kwam daar de opdracht om supermarkten over hun samenwerking met fabrikanten te interviewen en dit uit te werken nog bij. Leuk omdat hierbij weer een stukje van mijn vroegere Uniekaas-ervaring terugkomt!
En wilde ik net mijn Mac afsluiten, toen ik nog net een mailtje ontving. Of ik even wilde bellen om een afspraak te maken voor het schrijven van teksten over erotische speeltjes. Eeuuhm… Wat?!?! Ja, dildo’s dus. Weer iets totaal anders, dus waarom niet? Van uit je comfortzone stappen, leer je immers het meest, dus kom maar op! Ik ga de uitdaging aan;-)