eindredacteur

Kunt u een eindredacteur gebruiken?

U hebt een magazine, blad of andere uitgave en wilt de puntjes op de i laten zetten? U zoekt iemand die als eindstation uw teksten nakijkt voordat ze worden gepubliceerd, maar ook de inhoud op kwaliteit kan beoordelen?

Hier is uw eindredacteur!

Sandra Zuiderduin is zo’n eindredacteur. Iemand met een brede algemene kennis en ruime ervaring in het uitvoeren van de eindredactie voor magazines en bladen. Zowel online als offline. Iemand die weet waar SEO en webschrijven over gaat, maar zich net zo goed in print kan uitdrukken.

eindredacteur magazine lifestyle

Mijn toegevoegde waarde?

Resultaat- en doelgroepgericht. Dát is mijn toegevoegde waarde. Niet alleen controleren op taal- en stijlfouten en leiding geven, maar ook checken of de tekst wel bij de doelgroep en gewenste koers past. Niet alleen mooie en ethisch juiste woorden publiceren, maar ook boodschappen die de lezers aanspreken, inspireren en motiveren.

Hoe werkt deze eindredacteur?

Tekstontwerp werkt als een ondernemende hoofdredacteur. Dat betekent zelfstandig, commercieel, flexibel én resultaatgericht. Door de jaren heen heb ik ook een netwerk van journalisten, vormgevers en fotografen om mij heen verzameld. En weet ik programma’s als Google analytics en diverse CMS op waarde te schatten.

Ook uw uitgave op de kaart zetten?

Wilt u ook een blad, tijdschrift, magazine of andere uitgave die uw doelgroep bereikt, ook via internet goed te vinden is en u en uw adverteerders het gewenste resultaat oplevert? Ik help u daar graag bij als u contact met me opneemt!