content manager

Zoekt u een creatieve content manager?

Zoekt u een professional die content marketing als strategie kan inzetten en conversieverhogende en SEO content kan schrijven? Een uitstekende content manager die niet alleen pakkend en met een duidelijke ‘call to action’ kan schrijven, maar deze content ook zo kan brengen dat Google en de doelgroep ze leest?

Tekstontwerp is zo’n content manager!

Sandra Zuiderduin van Tekstontwerp heeft jarenlange ervaring in de journalistiek, communicatie en marketing, waarbij online marketing haar specialiteit is geworden. In haar resultaatgerichte teksten combineert ze strategische marketingkennis met veelzijdige schrijfervaring voor een stevig fundament onder uw online succes.

Wat is mijn kracht?

Waar veel schrijvers nog wel eens blijven hangen in hun creativiteit en vergeten waar het werkelijk om gaat, heeft Tekstontwerp een duidelijk doel…. Het commercieel uitdenken en creatief inzetten van content(strategieën) zodat uw klanten geïnspireerd raken en uw product of dienst bestellen of meer van uw organisatie willen weten.

Deze voordelen biedt deze content manager

Resultaat- en doelgroepgericht. Dát is het voordeel van Sandra Zuiderduin. Niet alleen in het schrijven van pakkende teksten, maar ook als het gaat om content management. Niet alleen mooie woorden publiceren, maar ook concepten en content die werken. Die de lezers aanspreken, inspireren en voor het juiste doel motiveren.

Hoe werkt deze content manager?

Tekstontwerp werkt snel, nauwkeurig, met hoge kwaliteit en toch prijstechnisch scherp. Geen urenlange briefings, maar gewoon oppakken, onderzoeken en uitwerken. Afspraak is afspraak en deadlines zijn deadlines. U geeft mij de opdracht en ik pak het op. Precies zoals we vooraf besproken hebben en in de juiste hoeveelheid woorden.

Wilt u ook content die werkt?

Wilt u ook pakkende content die uw klanten inspireert, motiveert én activeert? Contentmarketing die uw doelgroep wel bereikt en inspireert? Neem dan eens contact op! Want al die content moet natuurlijk wel iets opleveren!