hoofdredacteur


Zoekt u een hoofdredacteur?

Zoekt u als uitgever een hoofdredacteur die kan schrijven en vertegenwoordigen, maar ook kan omgaan met journalisten, adverteerders en lezers? Een conceptueel denkende aanpakker die zich vastbijt in deadlines en budgetten en het uitdenken van redactionele inhoud, koersplannen en commerciële kansen?

Sandra Zuiderduin is zo’n hoofdredacteur

Sandra Zuiderduin van Tekstontwerp heeft ruime ervaring met het uitvoeren van de hoofdredactie voor magazines en bladen. Mijn focus? Het commercieel uitdenken en creatief invullen van concepten zodat het keiharde kansen worden! 

Het werk van Sandra Zuiderduin als hoofdredacteurMijn kracht als hoofdredacteur?

Conceptueel denkend én resultaatgericht. Dát is de kracht van Sandra Zuiderduin als hoofdredacteur…
Mooie woorden publiceren is de eerste stap, maar concepten die werken en de doelgroep daadwerkelijk bereiken, moet de volgende zijn. Verhalen die lezers aanspreken, inspireren en voor het juiste doel motiveren. Uitgaves die zichzelf verkopen. Resultaat dat staat.

De werkwijze van Tekstontwerp

Tekstontwerp werkt als een ondernemende hoofdredacteur. Dat betekent zelfstandig, prijstechnisch scherp, flexibel én resultaatgericht. Door de jaren heen heb ik ook een netwerk van journalisten, vormgevers en fotografen om mij heen verzameld. Samen kunnen we u veel werk uit handen nemen!

Wilt u ook een concept dat werkt?

Wilt u ook een blad, tijdschrift, magazine of andere uitgave die uw doelgroep bereikt en u en uw adverteerders het gewenste resultaat oplevert? Neem dan eens contact op om uw concept door te spreken!