En telkens als ik denk: rust…..

Dan komt het werk me weer aan alle kanten aangevolgen. Wat bizar toch. Hollen of stilstaan is het altijd al in ons vak maar tijdens deze pandemie is het wel heel erg. Waar ik twee weken geleden door het stoppen van een grote en continue opdracht eindelijk wat rust voor mezelf dacht te hebben, zit ik nu alweer tjokvol.

focused young female student doing homework using netbook sitting near cute cat
Photo by Sam Lion on Pexels.com

Hoe dan, zou je denken? Het is namelijk niet zo dat ik actief speur en zoek ofzo. Maar blijkbaar is mijn SEO op orde, want vanochtend had ik een mail van iemand van Funda in mijn mailbox. Of ik artikelen over hun marketingtools en inspiratietesten wil schrijven voor makelaars. Yes, wat leuk! Met mijn NIMA-A marketing diploma naast mijn journalistieke ervaring en kennis van makelaardij lijkt mij dit een leuke uitdaging. Blijkbaar was mijn enthousiasme aanstekelijk, want ik mag direct met een proefopdracht beginnen.

Wat schetst mijn verbazing als ik vlak na onze Teams vergadering een nieuwe mail lees….. Of ik ook wil praten om te kijken wat ik kan betekenen voor 50+relatiesite ElkaarOntmoeten.nl. Alhoewel ik nog niet tot de doelgroep behoor, is schrijven over liefde natuurlijk ook weer zoiets leuks en inspirerends om te doen dat ik ook hier geen ‘nee’ tegen kon zeggen.

En ach, alsof het nog niet genoeg is, zie ik daarna ook nog een aanvraag van een platform voor magazines voor ouders. Hoe leuk! Ze zoeken een online redacteur, dus dit zou me ontzettend goed op het lijf geschreven zijn. Alleen…… ik heb er echt de tijd niet meer voor. Maar ik wil het zo graaaaaaaag. Hmmmm. Dan moet ik dus maar ander werk afzeggen. Jee, dat is ondernemer-onwaardig. Maar ja, we willen ook weer geen nieuwe burn out. Hmm. Nou, nog maar even goed nadenken dan maar;-)