Even ontsnappen en de boer op…..

Al eerder schreef ik over hoe leuk en ontzettend veelzijdig mijn werk als journalist wel niet is, maar zeker ook erg handig in deze rare en nare tijd. Gisteren mocht ik namelijk eventjes aan alle wereldellende en Nederlandse rellen ontsnappen door de boer op te gaan….

Giister sprong ik namelijk op de fiets om de gebroeders Ham van de Elisabeth Hoeve te interviewen, een plek waar ik al heel vaak langs ben gereden en waarvan ik me altijd al afvroeg hoe het daar zou zijn. En nu krijg ik daar de kans voor! Voor het aankomende nummer van XXL van NEX magazines mag ik namelijk een reportage over het boerenvak anno 2021 schrijven. Lekker normaal, zeker in deze tijd. Met de voeten in de Haarlemmermeerse klei. Gewoon omdat het kan, maar vooral ook omdat het moet om nog dit soort lichtpuntjes in je werk te hebben. Leuk!

crop anonymous person planting seedling in garden bed
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com