public relations

Prikkelende public relations?

Als organisatie wilt u uw imago goed houden en liefst nog verbeteren. Zoekt u daarvoor iemand die met een aanstekelijk enthousiasme begrip kweekt bij uw publieksgroepen? Die de ene keer free publicity genereert met een haarscherp persbericht en een andere keer verrast met een pakkende advertentietekst?

Wat kan Tekstontwerp doen?

Als jarenlang ervaren tekstschrijver weet ik inmiddels heel goed wat public relations inhoudt. Of het nu gaat om PR 2.0 om uw imago online goed te houden of het schrijven van persberichten, het meedenken over promotionele acties en evenementen of het schrijven van speeches, interviews of galateksten.

public-relations-Tekstontwerp

Waarom ik???

Tekstontwerp kijkt, denkt én schrijft strategisch verder… Over hoe een imago bij relaties te bestendigen. Over hoe ideeën en idealen het beste te verwoorden naar publieksgroepen.

Toegevoegde waarde voor public relations

Tekstontwerp werkt al jaren als public relations adviseur en tekstschrijver voor organisaties als Krajicek Foundation en Buddy Netwerk. Vanuit die ervaring weet ik onderhand hoe complex de communicatie met verschillende doelgroepen kan zijn. Doelgroepgericht schrijven én denken zijn echter mijn wapen.

Ook doelgroepgerichte public relations?

Ja, natuurlijk wilt u dat. Want u wilt niet alleen over uw organisatie vertellen, u wilt ook dat uw boodschap bij de juiste doelgroep aankomt. Toch? Daarom nodig ik u uit om eens contact op te nemen!