VOORDELEN

Als u uw tekst uit handen gaat geven, wilt u natuurlijk dat u dat voordeel oplevert. Daarom biedt Tekstontwerp u al heel veel conceptuele voordelen tegen een betaalbare prijs! Hieronder noemen we de belangrijkste….

√ SEO proof
Waar zouden we zijn zonder Google? Tegenwoordig gebeurt alles online en draait dus alles om zoekmachinevriendelijke teksten. Wat? Juist ja, teksten die goed gevonden worden in Google en daarom hoog scoren. Als je als bedrijf wilt meetellen op internet, dan zijn SEO proof teksten een minimale vereiste.

√ Herkenbaar
Door te schrijven vanuit verwondering ontstaan vaak teksten die aanhaken bij een probleem van velen. Fijn om te lezen, want ‘Hé, dat heb ik ook!’ Origineel genoeg om op te vallen, maar herkenbaar genoeg om aansluiting te vinden. Teksten die van binnenuit komen. Zelfs als Sandra Zuiderduin ze voor u schrijf.

√ Doelgroepgericht
Een goede tekst is goud waard. En dan niet alleen één zonder spelfouten, maar ook eentje die uw lezers aanspreekt, prikkelt, motiveert en activeert. Daarom combineer ik mijn veelzijdige schrijfervaring met kinderlijke verwondering en marketingkennis in een doelgroepgericht en conceptueel tekstbureau.

√ Resultaatgericht
voordelen-tekstontwerpOok het resultaat verlies ik niet uit het oog. Door commerciële ervaring te combineren met marketingkennis en journalistieke studie passen de woorden bij ieder doel. Een informerend of vermakelijk artikel of liever een wervende webtekst? Aan u de keuze. Maar ik denk met u mee!

√ Creatief
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden? Vaak, maar ook een krachtige slogan of opvallende short copy kan wonderen doen. Denk maar ‘s aan Heerlijk, Helder, Heineken… Door creatieve concepten en originele invalshoeken voor teksten te bedenken, is de stand al 1-0 voordat de wedstrijd begint.

√ Flexibel
Als tekstschrijver weet ik niet beter dan dat een opdracht ‘liever gisteren dan vandaag’ klaar moet zijn. Deadlines en flexibel werken is mij dan ook niet vreemd. Door goed te plannen en prioriteiten te stellen, lukt het mij om opdrachten snel maar met de juiste kwaliteit af te leveren.

Profiteren van al deze en nog meer voordelen?
Meer weten over de diensten van Tekstontwerp? Kijk dan snel verder, blader eens door mijn portfolio of blog of lees de lovende referenties van klanten!