freelance journalist

Zoekt u een freelance journalist?

Zoekt u een journalist die objectief én commercieel inspirerend kan schrijven? Die los kan komen van alle journalistieke regels en genres, de lezers prikkelt met scherpe observaties of ze aan de hand meeneemt in haar reportage?

de magazines waarvoor Tekstontwerp werkt als freelance journalistTekstontwerp is zo’n schrijver!

Sandra Zuiderduin is een ervaren freelance journalist voor kranten als Haarlems Dagblad en Volkskrant, magazines als gezondNU en Talkies magazine, vakbladen zoals Cargo Hub en De FOTOgraaf en business glossy’s als IntoBusiness en 3igenzinnig. Zo zijn Herman den Blijker, Anton Corbijn, Pierre Wind en Richard Krajicek allang geen onbekenden meer voor mij…

De kracht van deze freelance journalist?

Waar sommige journalisten nog teveel blijven hangen in regels en genres en daardoor vergeten waar het echt om gaat, schrijft Tekstontwerp met een duidelijk doel… Teksten die de lezer aanspreken, inspireren én motiveren.

Hoe werkt Sandra Zuiderduin?

Tekstontwerp werkt als een ondernemende journalist: zelfstandig, flexibel én resultaatgericht. Geen urenlange briefings, maar oppakken, onderzoeken, interviewen en uitwerken. Precies zoals vooraf besproken en altijd op tijd.

Ook werken met deze freelance journalist?

Wilt u ook pakkende en haarscherpe artikelen die uw doelgroep raken, inspireren en prikkelen? Neem dan contact op! Want woorden kunnen nog zo mooi zijn, als ze niet aansluiten bij de lezer, dan missen ze alsnog hun doel…