PORTFOLIO WERK

Als journalist, tekstschrijver, copywriter én ondernemer heb ik door de jaren heen heel wat projecten uitgevoerd, artikelen geschreven en concepten neergezet. Hieronder een snel overzicht van wat ik ook voor u kan doen…..

Journalistiek
Als freelance journalist schrijf en schreef ik artikelen voor dagbladen en kranten als Haarlems Dagblad en Volkskrant, vakblad De FOTOgraaf, glossy’s als Talkies magazine en 3igenzinnig en magazines als gezondNU, NEXXL en Trouwen & Kasteel Keukenhof.

portfolio-tekstontwerpHoofdredactie
Als hoofdredacteur en chef redactie verzorg en verzorgde ik de hoofdredactie voor business magazines als Rijnstreek Business, OndernemersActief, IntoBusiness en en glossy’s als HMore.

Copywriting / content schrijven
Voor talloze instellingen zoals Richard Krajicek Foundation, bedrijven als Beelen Beheer Groep en diverse bureaus zoals Sandifort id, Ditisabc, Van Diemen PR en Online Marketing-Machine ben ik al jarenlang hun vaste tekstschrijver.

Concepting
Als ondernemer werkte Tekstontwerp de afgelopen jaren mee aan het strategisch en marketingcommunicatief uitwerken en neerzetten van verschillende concepten zoals Regiostock, MeerMatch en Fototank.

Public Relations / communicatie
Enkele instellingen zoals Stichting Buddy Netwerk, ROHWN, fotoagentschap De Beeldredacteur en Restaurant Alberto’s hebben mij ingeschakeld voor communicatieadvies en het uitvoeren van Public Relations.