concepting

Zoekt u ondersteuning bij concepting?

Zoekt u een resultaatgerichte copywriter die niet alleen uw campagne met mooie woorden kan uitdrukken, maar ook kan meedenken over een concept? Die beseft hoe belangrijk een goed verhaal achter een merk is?

Tekstontwerp is zo’n iemand!

Waar veel copywriters nog teveel blijven hangen in hun creativiteit kijkt, denkt én schrijft Tekstontwerp strategisch verder… Over concepten die opvallen, prikkelen en werken! Over een merk waarbij iedereen wil horen. Over een verhaal dat zichzelf verkoopt in plaats van dat het verkocht moet worden.

concepting-tekstontwerpMijn kracht in concepting…

Tekstontwerp werkt als een ondernemende copywriter. Dat betekent dat ik zelf ook enkele concepten als MeerMatch, Regiostock en Fototank succesvol heb uitgewerkt en neergezet. Deze ervaring aangevuld met marketingkennis en veelzijdige schrijfervaring zorgt voor een stevig fundament onder uw succes.

Deze voordelen biedt Tekstontwerp

Resultaatgericht, nauwkeurig, met hoge kwaliteit en toch prijstechnisch scherp. Maar het allerbelangrijkste? Inlevingsvermogen! En u, de klant én de doelgroep. Gecombineerd met een flinke dosis buiten-de hokjes-denken en creativiteit in storytelling voor resultaat dat telt!

Samenwerken voor concepting?

Dat kan! Maar een waarschuwing vooraf…. de kans bestaat namelijk dat uw concept zich dan zelf verkoopt.