Schrijven, schrijven en nog eens…… SEO schrijven

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Als jarenlang werkzame tekstschrijver ben ik het gelukkig nog steeds niet zat. Met een gevarieerd portfolio aan opdrachtgevers mag ik dan ook over heel veel verschillende onderwerpen schrijven. Zo schreef ik deze week mijn SEO input voor vaste opdrachtgevers in de zorgsector en de luxe herenmode.

 

Zo keerde een klant van 7 jaar geleden terug en mag ik binnenkort de nieuwe websiteteksten en SEO landingspagina’s voor Stone Visions verzorgen. Het onderwerp? Natuursteen. En ik? Ik vind het superinteressant om me in marmergroeves en verschillende materiaalsoorten te verdiepen.
 
Het voordeel? Ik ben alvast een beetje in de stemming voor mijn nieuwe klant HomeDesignShops die ik dankzij een collega heb verworven. Om de online positie van deze luxe webshop met meer dan 50.000 mooie A-merken uit de woonbranche onder de aandacht te brengen, mag ik lekker losgaan met SEO proof blogs en landingspages.
 
Maar dat is nog niet alles. Samen met online marketingbureau Ditisabc zijn we voor een aantal klanten bezig. Van beveiliging tot vlaggenlijnen tot schoonmaak. Geen dag hetzelfde? Ik vind het heerlijk!