Het is tijd voor……. content!

Content…. Hyperrelevant en op het juiste moment graag! Je merkt gewoon dat steeds meer bedrijven content strategieën uitwerken en aan content management willen doen. En dat is mooi nieuws voor mij, want ik specialiseerde me daar al jaren geleden in. SEO content schrijven of SEO copywriting is dan ook inmiddels dagelijkse kost voor mij.

Van producttekst tot SEO blogs

Allereerst bij mijn vaste projectopdracht bij Vakmedianet voor de mooie portal Gastvrije Zorg, maar sinds deze week zijn daar nog drie opdrachtgevers bij gekomen. Eerder al een luxe sieradenmerk dat de wereld wilt veroveren met nieuwe strakke en gelikte SEO productteksten. Gisteren kwam daar een opdrachtgever met de vraag om blogteksten over praktische spiritualiteit bij.

wat is content marketingEn vandaag? Net terug van een leuk gesprek met een luxe herenmodezaak. Voor de drie webshops mag ik wekelijks een flinke hoeveelheid aan inspirerende SEO schrijfuren maken. En zo ondervind ik maar weer eens wat een leuk en afwisselend werk ik toch eigenlijk heb! Dagje ruilen?;-)

Ook hyperrelevante content marketing?

Wilt u weten wat content marketing voor uw zaak kan betekenen? Wilt u ook zichzelf verkopende content die uw klanten inspireert, motiveert én activeert? Kijk eens onder contentschrijver wat ik voor u kan betekenen of neem contact op voor een vrijblijvende kop koffie!