Ouderwets schrijfdagje vandaag

Bedrijven bezoeken, netwerken, de boekhouding doen, communicatieadvies geven, een SEO strategie uitdokteren en opzetten en oh ja, ondertussen ook nog even je sociale media onderhouden….

Als ondernemer én content specialist kan je het er maar druk mee hebben. Maar het leukste om te doen blijft voor mij toch altijd het schrijven van teksten. Waarom? Omdat het vraagt om haarscherpe analyses en goed doordachte strategieën, het vertalen naar een begrijpelijk en aansprekend concept en het uitwerken daarvan in uiteindelijke tekst. Nadenken over iedere zin, iedere komma en zelfs iedere letter.

 

Van wervende webtekst tot SEO tekst
Vandaag was het de beurt aan een persbericht voor een vakantieaanbieder in samenwerking met Van Diemen PR en een SEO tekst over Cast Iron poloshirts voor Schulte Herenmode. Om later nog te volgen door een Google-proof tekst over glasbewassing en containerreiniging voor een schoonmaakbedrijf in co-creatie met Ditisabc en het wervend ombouwen van een klantenservicepagina van interieurspecialist Home Design Shops.

 

Even lekker ouderwets in de pen….. eeuh muis klimmen dus. Letterneuken op de kleinste millimeter van het beeldschermpapier. Ik kan er eerlijk gezegd niet genoeg van krijgen.