Twee nieuwe projecten afgerond

Weer twee nieuwe ‘bewijzen’ van uitgevoerde projecten in handen. Beiden heel verschillend maar wel met één belangrijke overeenkomst: ze dienen alletwee een goed doel.

Allereerst het eerste magazine van Pesten op de Werkvloer, een net opgerichte stichting die ervoor strijdt om pesten op het werk terug te dringen. de cijfers liegen er namelijk niet (17% van alle werknemers wordt structureel gepest) om en de gevolgen van het pesten (tot aan zelfdoding aan toe) zijn enorm. Enorm trots ben ik dan ook dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren. Vooral de interviews met de slachtoffers van pesten maakte diepe indruk op me. De artikelen over de Belgische wetgeving en Pesten onder ambtenaren zijn van mijn hand. Lees het gehele magazine hier.

Ten tweede het galaboekje voor de Richard Krajicek Foundation. Bedoeld om tijdens de charityveiling tijdens het evenement Gelderse Klasse zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van de foundation. Met deze opbrengst kan de stichting van de oud-toptennisser nog meer jeugd in een sociaal veilige omgeving stimuleren om te sporten. Daarmee geeft het deze jongeren uit wijken waarin de mogelijkheden beperkt zijn, kansen die ze anders niet gehad zouden hebben. Alle teksten in het boekje zijn door mij geschreven.