Opdrachten health & food

Leuke ontwikkelingen op het gebied van health & food, mijn grote passie!

Vorige maand contact gehad met de bladmanager van Healthy magazine, een uitgave van De Tuinen. In dit nummer en in het herfstnummer worden twee artikelen van mij geplaatst. Eentje is mijn recept voor suikervrije en gezonde afvalchocolade en de ander is mijn column over suikerverslaving.

Ook ben ik weer door Buro Coco gevraagd om de health & beauty rubriek voor het herfstnummer van DICHTBIJ Exclusief te schrijven. Deze is inmiddels af en doorgestuurd, dus nu afwachten maar!

Health rubriek Exclusief DICHTBIJ

Voor het online magazine Lifestyle & Jetset waarvan ik sinds vorige maand eindredacteur ben, heb ik een artikel over bijnieruitputting geschreven. Veel mensen eten nog niks over dit helaas veelvoorkomende probleem.

En natuurlijk ben ik ook regelmatig druk met mijn artikelen voor GezondNU, waar ik ook aleer een tijdje voor schreef. Zoo schreef ik eerder artikelen over suiker, bijnieruitputting en maakte ik een hele special over Bach bloesemremedies, erg leuk!

En tot slot… er loopt nog een aantal gesprekken om te mogen schrijven voor food & health gerelateerde bedrijven. Maar… niks is nog zeker, dus daarover later hopelijk meer;-)