Healy apparaat kopen? Health advies? Slimmer Gezond!

Om aan mijn immer voortdurende en groeiende passie voor gezonde voeding en slimme gezondheidsweetjes tegemoet te komen, ga ik weer met een blog beginnen. Ook ben ik in aanraking gekomen met het Healy apparaat en ben hier ontzettend enthousiast. Daarom wil ik in de toekomst meer van dit soort slimme hulpmiddelen gaan uitproberen en presenteren. Hiervoor heb ik nu een tweede bedrijf opgericht: Slimmer Gezond.

Vanuit Slimmer Gezond kan ik dit doen, ondersteund met de kennis die ik opdeed tijdens de studie orthomoleculaire voeding en ervaring als journalist voor diverse healh magazines. Zo wil ik me meer richten op het schrijven van waardevolle health artikelen, het geven van workshops en het adviseren van mensen die hun gezondheid willen verbeteren. Want meer weten, is uiteindelijk beter eten en gezonder leven!

Healy apparaat? Ervaringen

Ook over het Healy apparaat ben ik erg enthousiast. Dit is het eerste draagbare bioresonantieapparaat voor thuis en eigenlijk je eigen huisapotheek. Want voor ieder pijntje, elke klacht of ieder ongemak is er wel een programmagroep die je hiervoor kunt inzetten. De werking van de Healy is vooralsnog enkel wetenschappelijk bewezen als het gaat om de behandeling van chronische pijn, skeletpijn, fybromyalgie, despressie, angesten en daaraan gereleteerde slaapstoornissen, maar zelf merk ik veel meer effect.

Wil je daar meer over lezen of het Healy apparaat kopen? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Slimmer Gezond! Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je ervan vindt!