over de tekstschrijver

Een goede communicatie, tekst en content zijn goud waard. En dan niet alleen één zonder spelfouten, maar ook eentje die uw doelgroep aanspreekt, bereikt en in beweging brengt. Want al dat communiceren moet toch ook iets opleveren?

Resultaatgerichte tekstschrijver nodig?

Daarom combineert Sandra Zuiderduin haar jarenlange journalistieke, copywriting en marketingervaring en recentelijk opgedane kennis als tekstschrijver en -manager over SEO, zoekmachineoptimalisatie en online marketing in een resultaatgericht , betaalbaar en flexibel werkend communicatie- en tekstbureau.

tekstschrijverErvaren tekstschrijver en -manager

Of het nu gaat om het maken van een communicatieplan en content kalender, redigeren, concepting of het schrijven van SEO content… Als ervaren tekstschrijver, pr & communicatieadviseur, content manager en (hoofd)redacteur zet ik de juiste communicatie op hun plek. Daar waar uw doelgroep komt.

Hoe ik werk als tekstprofessional

Mijn sterke kant ligt bij copywriting, SEO tekstschrijven en het schrijven van sfeerreportages en human interest artikelen, maar ook het initiëren en uitvoeren van online marketing strategieën en contentcreatie kunt u gerust aan mij overlaten. Maar zoals u in mijn portfolio’s rechts kunt ziet, heb ik de laatste jaren over een breed scala aan onderwerpen en voor verschillende media en organisaties geschreven.

Deze klanten gingen u voor

Tekstontwerp werkt(e) oa Haarlems Dagblad, Talkies magazine, Volkskrant, gezondNU, Trouwen, Krajicek Foundation, ROHWN, Maxifleur, Vakmedianet, Buddy Netwerk, Stichting New Wings, diverse business magazines, reclamebureaus en bedrijven. Tegenwoordig pak ik ook steeds vaker een interim opdracht op het gebied van online marketing, SEO tekstschrijven, content management & communicatie op.

Pakkende tekstschrijver /-manager nodig?

Ook pakkende communicatie, artikelen, copy of content nodig? Conceptuele communicatie die uw doelgroep raakt, inspireert en activeert? Dan help ik u als tekstschrijver en -manager graag verder! Want woorden kunnen nog zo mooi zijn, als ze niet aansluiten bij de lezer, dan missen ze alsnog hun doel… Blader door mijn portfolio voor eerder gedaan werk of kijk onder diensten wat ik kan betekenen.

Healy kopen Haarlemmermeer? Voedingsadvies?

Het zou zomaar kunnen voorkomen dat u mijn naam ook in ander werkveld tegenkomt. Ik heb vanuit mijn eigen gezonde ervaring en passie namelijk inmiddels het bedrijf Slimmer geZond opgericht. Met dit bedrijf geef ik voedingsadvies, health workshops en leefstijlcoaching. Ook verkoop ik de Healy frequentietherapie voor thuis. Meer weten of zelf een Healy apparaat kopen Haarlemmermeer? Op mijn andere website vertel ik er alles over!