Opdracht voor coverstory GezondNU

Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid én gezondheid….dat zijn zo’n beetje de interessegebieden die mij raken en waar ik dus ook heel graag mee bezig ben in mijn schrijvelaarij… Je kunt je dus wel voorstellen hoe enorm blij ik was toen ik de opdracht voor de coverstory van gezondNU voor het oktobernummer kreeg.

De bedoeling? Drie portretten maken van mensen die gepest zijn op de werkvloer en een achtergrondartikel met een deskundige over dit onderwerp. Tja, aangezien ik vorig jaar als vrijwilliger heb gewerkt voor de kersverse stichting pesten op de werkvloer maakt dit natuurlijk een stuk makkelijker. Overigens was het ook mijn eigen idee dat ik aangedragen had. Het oktobernummer van gezondNU is namelijk een taboenummer en aangezien pesten onder volwassenen een enorm taboe is, was 1+ 1 al snel… een fijne opdracht waar zowel de stichting als ik als gezondNU de absolute meerwaarde van in zagen. Een mes dat aan meerdere kanten snijdt dus…. I love it!