over mij

 

Een goede communicatie is goud waard. En dan niet alleen één zonder spelfouten, maar ook eentje die uw doelgroep aanspreekt, bereikt en in beweging brengt. Daarom combineert Sandra Zuiderduin haar jarenlange journalistieke en marketingervaring en recentelijk opgedane kennis over SEO en online marketing in een resultaatgericht communicatiebureau. Want al dat communiceren moet toch ook iets opleveren?

Sandra Zuiderduin van Tekstontwerp is tekstschrijver, contentschrijver, hoofdredacteur en copywriter in Haarlemmermeer, Randstad, Bollenstreek
Ervaren communicatieprofessional

Of het nu gaat om het maken van een communicatieplan en content kalender, redigeren, concepting of het schrijven van SEO content… Als ervaren schrijver, copywriter, pr & communicatieadviseur en (hoofd)redacteur zet zij de juiste communicatie op hun plek. Daar waar uw doelgroep komt.

Vele klanten gingen u al voor…
Tekstontwerp werkt(e) voor oa Haarlems Dagblad, Talkies magazine, Volkskrant, gezondNU, Trouwen, Krajicek Foundation, Buddy Netwerk, diverse business magazines, reclamebureaus en bedrijven. Tegenwoordig pak ik ook steeds vaker een interim opdracht op het gebied van online marketing & communicatie op.

 

 

Resultaatgerichte en conceptuele communicatie?
Ook pakkende communicatie, artikelen, copy of content nodig? Conceptuele communicatie die uw doelgroep raakt, inspireert en activeert? Dan help ik u verder! Want woorden kunnen nog zo mooi zijn, als ze niet aansluiten bij de lezer, dan missen ze alsnog hun doel… Blader door mijn portfolio of kijk onder diensten wat ik kan betekenen.