SEO tekstschrijver

Zoekt u een goede SEO tekstschrijver?

Zoekt u een ruim ervaren en commercieel denkende SEO tekstschrijver die wervende, conversieverhogende en SEO gerichte content kan schrijven? Een uitstekende content schrijver die niet alleen pakkend, inspirerend en met een duidelijke ‘call to action’ kan schrijven, maar deze woorden ook zo kan brengen dat Google en uw doelgroep ze leest?

Tekstontwerp is zo’n SEO tekstschrijver!

Sandra Zuiderduin van Tekstontwerp heeft jarenlange ervaring in communicatie en marketing en als SEO tekstschrijver, copywriter en content manager. In haar resultaatgerichte SEO teksten combineert ze strategische kennis over online marketing en zoekmachineoptimalisatie en commercieel inzicht met veelzijdige SEO schrijfervaring voor een stevig fundament onder uw succes.

SEO tekstschrijver en content schrijver

Content schrijver inhuren….waarom?

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en er zijn de laatste jaren steeds meer (sociale) media bijgekomen. Media die sneller, goedkoper en veel persoonlijker zijn dan traditionele media. Geen wonder dat steeds meer op het internet gebeurt. Reden te meer voor u om daar ook te zijn! Maar hoe gaat u zich daar onderscheiden? Hoe valt u op als u één van de velen bent?

Nieuwe handelswijze… verbinden graag!

Al deze nieuwe ontwikkelingen vragen om een andere handelswijze. Klanten verbinden zich immers steeds minder met een website of traditionele media alleen. Omdat domweg het pushen van informatie door middel van advertenties steeds minder effectief is, zoeken steeds meer bedrijven naar andere manieren om hun doelgroep te bereiken. Een band met ze op te bouwen en ze echt van dienst te kunnen zijn.

Maak gebruik van content marketing!

Een efficiënte manier om u met uw doelgroep te verbinden, is door content marketing in te zetten. Content marketing betekent het strategisch creëren en aanbieden van waardevolle, hyperrelevante en consequente content via het juiste kanaal, de juiste manier en op het juiste moment. Dat kan SEO tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook video en illustraties. Content die uitlegt, transparant inzicht biedt, verder helpt of ene verhaal vertelt.

SEO tekstschrijver voor klantenbinding

Met content marketing speelt u dus op de juiste manier, op het juiste moment en op de juiste plaats in op de beleving van geïnteresseerden. U biedt uw bezoekers immers waardevolle informatie die hen echt verder helpt, zonder direct uw product of dienst aan te prijzen. U geeft dus zomaar iets en dat zorgt voor een sterke binding die in de toekomst veel loyaliteit kan opleveren!

TIP: Meer weten over content marketing? Lees dan eens het artikel over wat content marketing in theorie nu precies is. Of laat u inspireren door het artikel met tips om content marketing in de praktijk op te zetten.

Een SEO schrijver én manager ineen

Het is dan ook wel logisch dat een goed doordachte content marketingstrategie veel tijd en een goed beleid vraagt! Als content manager heb ik hier ruime ervaring mee. Zo kan ik niet alleen de strategie opzetten, maar vervolgens als content schrijver ook uitvoeren. Als u zelf al een content plan heeft, kan ik als jarenlang ervaren SEO content schrijver uiteraard ook enkel de SEO tekst voor u schrijven.

De kracht van deze content schrijver?

Het voordeel voor u is dat u een strategische SEO tekstschrijver in huis haalt. Waar veel  content schrijvers nog wel eens blijven hangen in hun creativiteit en daardoor vergeten waar het werkelijk om gaat, heeft Tekstontwerp een duidelijk doel…. SEO content moet uw klanten inspireren, motiveren én in beweging zetten. Zodat ze fan van u worden en u een interactieve band met ze kan opbouwen.

Voordelen van deze SEO tekstschrijver

Tekstontwerp werkt snel, nauwkeurig, met hoge kwaliteit en toch prijstechnisch scherp. Geen urenlange briefings, maar gewoon oppakken, onderzoeken en uitwerken. Zo bent u verzekerd van pakkende en SEO proof teksten die uw doelgroep op een hyperrelevante en enthousiaste manier bij uw bedrijf betrekken en uiteindelijk aanzetten tot aankoop, contact of verder lezen.

Hoe werk ik voor de beste SEO tekst?

Tekstontwerp werkt als een ondernemende SEO tekstschrijver. Dat betekent zelfstandig, creatief, flexibel én resultaatgericht. Ik weet nieuwe informatie snel tot me te nemen voor een supersnel resultaat. Afspraak is daarbij afspraak en deadlines zijn deadlines. U geeft mij de opdracht en ik pak het op. Precies zoals we vooraf besproken hebben en in de juiste hoeveelheid woorden.

Wilt u ook haarscherpe SEO content?

Wilt u ook pakkende en hyperrelevante SEO tekst die uw klanten inspireren, motiveren én activeren? Strategisch uitgedachte en enthousiasmerende tekst waarmee u met uw doelgroep kunt verbinden, uw klanten verder kunt helpen en u een schare fans van uw onderneming opbouwt? Neem dan eens contact op! Want al dat SEO tekstschrijven moet natuurlijk wel iets opleveren!